business overload

Det er vigtigt at passe på sig selv. Det er vigtigt at være bevist om hvad du laver. Det er vigtigt at kende til business overload, ikke overbelaste dig selv og det er vigtigt at ikke at brænde ud.

Everybody dance now

Det er vigtigt at have det sjovt. Det er vigtigt at nyde livet. Det er vigtigt at tage en lille pause. Så op og stå, dans en dans, hav det sjovt, nyd livet.

Read a book

Det er vigtigt at huske at læse. Det er vigtigt at huske at læse. Det er vigtigt at kunne læse, derfor “READ A BOOK”.

Be curious

Et barns nysgerrighed har jeg stor misundelse til. Evnen til at stille uendelige mængder af spørgsmål og altid finde noget man gerne vil vide mere om og gerne vil stille spørgsmålstegn ved er en gave. Så husk at være nysgerrig som voksen.

Have no backup plan

Det er farligt at vide at der er et alternativ, da det gør at du nogle gange ikke giver alt hvad du har. Derfor er det klogt ikke altid at have en backup.

Be normal

Assimilation er en stor del er af det moderne samfund. Mange er blevet bange for at skille sig ud fra mængden. Mange er blevet bange for at gøre noget unikt. Mange er bange for at være sig selv. Derfor er denne lavet for at sikre du holder dig selv nede, at du holder dig det sted hvor du ikke er for mærkelig.

Ask god for help

Er du i tvivl om hvad du skal gøre. Er du bange for fremtiden. Er du ude at skide? Så ved jeg godt hvem du skal spørge, ham overboen kan sikkert hjælpe dig med en ting eller to.

Lidt info

Hvordan er den designet?

Serien er baseret på en række illustrationer tidligere lavet med titlen “small reminder”. Illustrationerne er blevet indgraveret i træklodser af varierende størrelser med tekst og billede. Den er designet på Wabisabi konceptet hvilket vil sige, at man ikke skjuler brugstegn eller slitage, da dette er en del af historien, træet fortæller.

Hvad er det?

Produktet er designet som et alternativ til de “normale” tekstplakater, motivationsstatuetter og lignende. Produktet har til formål at underholde og være brugskunst som skiller sig ud og motiverer på en anderledes måde.

Ønsker du en reminder?

Skal du have en lille reminder til din virksomhed eller dine kunder?

Så står Zweck klar til at producere og levere det du står og mangler. Vi kan ændre på illustrationen og teksten, så bliver som du ønsker og passer præcist til dit formål. 

Send os en mail på jm@zweck.dk eller ring på +45 25 77 67 80 og lad os lavet noget smukt!

 

Følg med her!

Hvis du vil følge med i alle de forskellige projekter
Zweck er med i og få et blik ind i daglig dagen.