Hvorfor vælge statuetter eller plaketter fra Zweck?

Står du og mangler nye statuetter eller plaketter, og er du klar til den grønne omstilling? Så er du landet det helt rigtige sted! Vi står klar med følgende

✔ Et grønt alternativ til trofæer lavet af jomfrumaterialer.

✔ Unikt design som tager afsæt i materialernes historie.

✔ Design som passer til DINE behov.

Vi har statuetter eller plaketter i mange prisklasser, så du kan sikkert finde noget der passer dine behov.

Produkt overblik

Den flade

Stk pris 200 dkk

Den simple

Stk pris 300 dkk

Den runde

Stk pris 300 dkk

Den med koøjet

Stk pris 300 dkk

Den klodsede

Stk pris 350 dkk

Den højeklods

Stk pris 350 dkk

Den lænende

Stk pris 450 dkk

Den klassiske

Stk pris 600 dkk

Den aflange

Stk pris 750 dkk

* Alle priserne der ses på denne side er cirka priser og vil variere ud fra tekst, designændringer og mængde. 

Lavet på skrald!

Alle vores designs på siden her er lavet på andres skrald. Skrald som normalt ville være blevet brand, destrueret eller efterladt på lossepladsen. Vi er stole over at kunne levere plaketter, certifikater, statuetter og trofæer lavet af næsten 100% genbrug.

Alle vores trofæer er lavet og designet ud fra Wabi Sabi tanken, som er et verdenssyn centreret om accepten af ​​forgængelighed og ufuldkommenhed. Wabi Sabi omhandler at hylde og objekters fortid, frem for at skjule fortiden skal vi stolt fremvise den og lade den være en del af objektets historie. Vi prøver der igennem at værdsætte skønheden, der er i det uperfekt, uendelig og ufuldstændig.

Du skal vælge et Zweck design vi du ønsker følgende:

✔ Et grønnere alternativ til plaketter og statuetter lavet af jomfrumaterialer.

✔ Unikt design som tager afsæt i materialernes historie.

✔ Plaketter og statuetter som hjælper dig med at profilere dig selv grønnere.

✔ Design som passer til DINE behov.

✔ Du vil vise dine kunder, brugere og medlemmer at I forbrugere bevist.

Inspiration

Bevæg dig for livet

I samarbejde med Bevæg dig for livet er der blevet udviklet en serie af trofæer som gives ud til vindere af forskellige konkurrencer afholdt af BEVÆG DIG FOR LIVET i samarbejde med DGI og dansk svømme union.

Trofæerne er lavet af lange kloder fra engangspaller og er blevet behandlet med en organisk bejdse produceret af rest eddike og rustne søm fra engangspaller. 

Læs mere om trofæerne her 

Nordic B Corp certifikat

B Corp-bevægelsen er et fællesskab der arbejder for at skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forretningsforståelse står side om side med en større samfundsmæssig bevidsthed. De ønskede at alle deres medlemmer fik et fysisk certifikat.

Certifikatet er produceret at klodser og planker fra engangspaller som er pudset op og blevet indgraveret med logo og tekst, bunden på certifikatet er blevet farvet med kaffe rester fra lokale virksomheder.

Klimafaklen

Aarhus Omstiller klimafakkel er en stafet, som vil gives til forskellige bæredygtige ildsjæle i Aarhus Kommune.

Klimafaklen er produceret af gammelt konstruktionstræ og restlæder fra møbelpolstingring, hertil er faklen blevet indgraveret med organiske mønstre. Aarhus Omstillers klimaklods er et ekstra tiltag til klimafaklen, når man som fakkelbære videregiver stafetten vil man få udleveret en klimaklods. Klimaklodsen er produceret af træ fra engangspaller og restlæder fra møbelpolstingring, hertil er klodserne blevet indgraveret med organiske mønstre.

Læs mere om klimafaklen her

Hedensted Erhvervspriser

Hedensted kommune giver årligt fire priser i lokalområdet: Detailprisen, Bæredygtighedsprisen, Erhvervsprisen og Iværksætterprisen. Disse priser ønskede kommunen skulle hænge sammen med deres grundlæggende tanker og holdninger til bæredygtighed. 

Priserne er lavet af træ fra engangspaller både plader og klodser. Trofæet er blevet laserindgraveret med tekst og har et indlæg med kommunens logo.

Version 2020 havde indlæg med kaffe behandlet træ.
Version 2021 havde Indlæg med mørk røget plexi.

Ønsker du et trofæ?

Skal du bruge et trofæ eller en statuette? Så står Zweck klar til at producere og levere det du står og mangler. Vi kan ændre på design og form baseret på dine behov. Så sikre vi du får lige hvad ønsker dig.

Send os en mail på jm@zweck.dk eller ring på +45 25 77 67 80 og lad os lavet noget smukt!

 

Følg med her!

Hvis du vil følge med i alle de forskellige projekter
Zweck er med i og få et blik ind i daglig dagen.