Bæredygtigt
trofæ

 Made from trash!

Er du træt at pokaler lavet på jomfrumaterialer? Så er du i held, Zweck står klar med bæredygtige trofæer.

Nordic b Corp Statuetter trofæ

Nordic B Corp certifikat

B Corp-bevægelsen er et fællesskab der arbejder for at skabe et mere bæredygtigt samfund, hvor økonomisk forretningsforståelse står side om side med en større samfundsmæssig bevidsthed. De ønskede at alle deres medlemmer fik et fysisk certifikat.

Certifikatet er produceret at klodser og planker fra engangspaller som er pudset op og blevet indgraveret med logo og tekst, bunden på certifikatet er blevet farvet med kaffe rester fra lokale virksomheder.

Klimafaklen

Aarhus Omstiller klimafakkel er en stafet, som vil gives til forskellige bæredygtige ildsjæle i Aarhus Kommune.

Klimafaklen er produceret af gammelt konstruktionstræ og restlæder fra møbelpolstingring, hertil er faklen blevet indgraveret med organiske mønstre.

Klimaklodser

Aarhus Omstillers klimaklods er et ekstra tiltag til klimafaklen, når man som fakkelbære videregiver stafetten vil man få udleveret en klimaklods.

Klimaklodsen er produceret af træ fra engangspaller og restlæder fra møbelpolstingring, hertil er klodserne blevet indgraveret med organiske mønstre.

Hedensted Erhvervspriser

Hedensted kommune giver årligt tre priser i lokalområdet: Detailprisen, Erhvervsprisen og Iværksætterprisen. Disse priser ønskede kommunen skulle hænge sammen med deres grundlæggende tanker og holdninger til bæredygtighed. 

Priserne er lavet af træ fra engangspaller både plader og klodser. Trofæet er blevet laserindgraveret med tekst og har et indlæg med kommunens logo.

Ønsker du et trofæ?

Skal du bruge et trofæ eller en statuette? Så står Zweck klar til at producere og levere det du står og mangler. Vi kan ændre på design og form baseret på dine behov. Så sikre vi du får lige hvad ønsker dig.

Kontakt os nu og lad os lavet noget smukt!

 

Følg med her!

Hvis du vil følge med i alle de forskellige projekter
Zweck er med i og få et blik ind i daglig dagen.