Hvorfor vælge et Zweck skilt?

Står du og mangler nye skilte til dine mødelokaler, way-finding system, hotelværelser eller noget helt andet? så er du landet det helt rigtige sted, vi står klar med en serie af forskellige designs, vi lover følgende:

✔ Et grønt alternativ til skilte lavet af jomfrumaterialer.

✔ Unikt design som tager afsæt i materialernes historie.

✔ Design som passer til DINE behov.

✔ Skilte som skiller sig ud fra mængden.

 

Skilteoverblik

Den til mødelokalet

Stk pris 700 dkk

Den klassiske

Stk pris 150 dkk

Den med ikonerne

Stk pris 300 dkk

* Alle priserne der ses på denne side er cirka priser og vil variere ud fra tekst, designændringer og mængde. 

Lavet på skrald!

Alle vores designs på siden her er lavet på andres skrald. Skrald som normalt ville være blevet brand, destrueret eller efterladt på lossepladsen. Vi er stole over at kunne levere skilte lavet af næsten 100% genbrug.

Alle vores skilte er lavet og designet ud fra Wabi Sabi tanken, som er et verdenssyn centreret om accepten af ​​forgængelighed og ufuldkommenhed. Wabi Sabi omhandler at hylde og objekters fortid, frem for at skjule fortiden skal vi stolt fremvise den og lade den være en del af objektets historie. Vi prøver der igennem at værdsætte skønheden, der er i det uperfekt, uendelig og ufuldstændig.

Du skal vælge et Zweck design vi du ønsker følgende:

✔ Et grønnere alternativ til skilte lavet af jomfrumaterialer.

✔ Unikt design som tager afsæt i materialernes historie.

✔ Skilte som hjælper dig med at profilere dig selv grønnere.

✔ Design som passer til DINE behov.

✔ Du vil vise dine kunder, brugere og besøgende at I forbrugere bevist.

Inspiration

Klimarådet

Skiltene er lavet ud fra tanken om at vise træets natur og historie, som skaber et unikt og råt udsende hvilket tydeligt viser de bæredygtige tanker. Skiltene har ledig/optaget funktion som er bygget ind i skiltet med en simpel glide klods som gør at lokalets rådighed nemt kan vises.

Skiltene til klimarådet har fået graveret navnene: Rio, Paris og Kyoto, da mødelokalerne er opkaldt efter de tre klimatopmøder. Læs mere om klimarådets skilte her

Go Get Green

Skiltene er lavet ud fra en tanke om at skabe rummelighed og vise materialernes natur. Skiltene kan enten fungere som navneskilte til rum eller pladsernes sammen som et unikt og levende way-findingsystem.

Skiltene er lavet af gammelt palletræ og indeholder små huler og tegn af dets brug, hvilket gør alle skiltene unikke og skaber liv omkring sig.

Skiltene her er lavet til virksomheden Go Get Green, som er en gratis app, der giver dig overblik over vejboder, gårdbutikker og alle de andre der dyrker lokalt i hele landet. Skiltene gives til forskellige medlemmer som gerne vil vise frem at de er en del af fællesskab.

Vil du høre mere?

Skal du bruge way-finder eller nye skilte? Så står Zweck klar til at producere og levere det du står og mangler. Vi kan ændre på design og form, baseret på dine behov. Så sikrer vi, at du får lige hvad ønsker dig. 

Send os en mail på jm@zweck.dk eller ring på +45 25 77 67 80 og lad os lavet noget smukt!

 

Følg med her!

Hvis du vil følge med i alle de forskellige projekter
Zweck er med i og få et blik ind i daglig dagen.