Bæredygtige
Skilte

Made from trash!

Zweck elsker god skiltning og står nu klar med et alternativ til den kedelige way-finder, med en masse bæredygtige skilte.

Iconography

Ikoner er på mange måder et af de stærkeste visuelle sprog, som gør at vi alle kan være med. Derfor er ikonografisk way-finders gode til at skabe et skiltesystem, som gør at ingen bliver ladt i stikken.

Skiltene er lavet af resttræ fra andre byggeprojekter og kan laves i forskellige farver, behandlinger og størrelser.

Palleskilt

Skiltene er lavet ud fra en tanke om at skabe rummelighed og vise materialernes natur. Skiltene kan enten fungere som navneskilte til rum eller pladsernes sammen som et unikt og levende way-findingsystem.

Skiltene er, som navnet indikerer, lavet af gammelt palletræ og indeholder små huler og tegn af dets brug, hvilket gør alle skiltene unikke og skaber liv omkring sig.

Egeskilt

Nogle gange bliver man nødt til at bruge noget andet end et A-skilt. Egeskiltet er designet til dem der ønsker noget andet en de traditionelle skilte og som vil udstråle noget helt organisk. Skiltene kan laves som læne- og ophængsskilte.

Skiltet er lavet af egeskaller som er et restprodukt fra savværker. Egeskallerne er blevet laserindgraveret med tekst og har fået en lakbehandling.

Ønsker du
bæredygtige skilte?

Skal du bruge way-finder eller nye skilte? Så står Zweck klar til at producere og levere det du står og mangler. Vi kan ændre på design og form, baseret på dine behov. Så sikrer vi, at du får lige hvad ønsker dig. 

Send os en mail på jm@zweck.dk eller ring på +45 25 77 67 80 og lad os lavet noget smukt!

 

Følg med her!

Hvis du vil følge med i alle de forskellige projekter
Zweck er med i og få et blik ind i daglig dagen.