Sustainable Marketing Academy

I samarbejde med Detsu har vi produceret et alternativ til det kedelige og traditionelle print i en ramme og lavet diplomklodser til uddannelsen ”Dentsu Sustainable Marketing Academy”

På Dentsu Sustainable Marketing Academy demonstreres det, hvordan man tager føringen i at drive bæredygtig kommunikation og marketing i praksis. Akademiet er relevant for alle, der arbejder med marketing, og som ønsker at blive klogere inden for bæredygtig kommunikation.

Akademiet skaber et rum for nytænkning, og giver redskaberne til at arbejde med bæredygtighed i en praktisk ramme. Akademiet vil inspirere og støtte deltagerne i at udvikle bæredygtighed som en kilde til loyalitet, konkurrencemæssige fordele og kommerciel succes. Det forbereder deltagerne og derigennem virksomheder til at tage del i udviklingen af bæredygtige og ansvarlige marketingstrategier.

Dentsu - sustainable marketing academy diplom

I  SAMARBEJDE MED

Dentsu - sustainable marketing academy diplom
Dentsu - sustainable marketing academy diplom
Dentsu - sustainable marketing academy diplom

DEN BÆREDYGTIGE LINJE MATERIALE BESKRIVELSE

Palleblokke
Blokkene kommer fra engangspaller og er placeret mellem brædderne på pallerne. Blokkene har brugstegn, som kommer fra deres tidligere liv som palle. Blokkene har sømrester i sig og disse søm ses tydeligt i træet, men er slebet glatte og blanke. Blokkene har ligeledes fået en del slag gennem deres liv og vil derfor have små buler og andre skavanker. Sømmene og skavankerne er med til at fortælle materialets historie og frem for at skjule og fjerne denne historie er den i stedet blevet en del af trofæets design.

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

TOP

Bund

TOP

Bund

Ditte O Andersen - dentsu - Sustainable Marketing Academy
Michele iversen - dentsu - Sustainable Marketing Academy

Lær mere om Dentsu – Sustainable Marketing Academy

Hjemmeside: dentsu.com

Academy: dentsu.com/dentsu-sustainable-marketing-academy

Facebook: @dentsudk

LinkedIn: @dentsudk