Sustainable Marketing Academy

I samarbejde med Detsu har vi skabt en alternativt design til det traditionelle og ensformige “print i ramme diplom” ved at fremstille diplomklodser til uddannelsen “Dentsu Sustainable Marketing Academy”.

På Dentsu Sustainable Marketing Academy tager de føringen i at praktisere bæredygtig kommunikation og marketing. Akademiet er en vigtig platform for alle inden for marketing, der ønsker at blive klogere på bæredygtig kommunikation.

Siden 2021 har Dentsu brugt disse diplomklodser med stor glæde. Deltagerne er stolte af at vise deres unikke diplom frem på sociale medier og kontoret. Klodserne skaber fællesskab og minder om deres indsats for bæredygtig marketing på Dentsu Sustainable Marketing Academy. Et symbol på deres rejse mod en ansvarlig og bæredygtig fremtid.

Dentsu - sustainable marketing academy diplom

I  SAMARBEJDE MED

Dentsu - sustainable marketing academy diplom
Dentsu - sustainable marketing academy diplom
Dentsu - sustainable marketing academy diplom

DEN BÆREDYGTIGE LINJE MATERIALE BESKRIVELSE

Palleblokke
Disse robuste blokke stammer direkte fra de gamle engangspaller og er placeret mellem brædderne på pallen. De bærer stolt deres ar fra deres tidligere liv som palle, igennem deres levetid har blokkene oplevet lidt af hvert – små buler og skavanker fra slag og slid. Men i stedet for at skjule disse historiske spor, har vi valgt at omfavne dem og gøre dem til en vigtig del af trofæets unikke design.

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

TOP

Bund

TOP

Bund

Ditte O Andersen - dentsu - Sustainable Marketing Academy
Michele iversen - dentsu - Sustainable Marketing Academy

Lær mere om Dentsu – Sustainable Marketing Academy

Hjemmeside: dentsu.com

Academy: dentsu.com/dentsu-sustainable-marketing-academy

Facebook: @dentsudk

LinkedIn: @dentsudk