Sig hej og goddag til nogle af de skønne mennesker jeg arbejder sammen med.

med partnerskaber kommer vi længst.

Anders fra træls.

Anders driver tildagligt virksomheden TrÆls, som er et cirkulært økonomisk træhus med fokus på bæredygtighed. De udarbejder bæredygtige produkter, miljøer og projekter til salg og udlejning og arbejder med materialets “second-life” og dem derigennem ny værdi i et nyt perspektiv.

Anders har gennem de sidste fire år, hjulpet Zweck med en masse, både inden for forretningsudvikling, produktionsmetoder og i oplæringen som håndværker.

Læs mere om Anders og hans virksomhed

Anne og merete fra compas.

Anne og Merete er daglige ledere for Compas, som er huset hvor Zweck har sin daglige gang. Compas er et internationalt strategicenter for Cirkulær Økonomi, der arbejder med iværksættere, virksomheder og offentlige instanser som arbejder med grøn omstilling. 

Anne og Merete har hjulpet Zweck med at finde sin plads her i verdenen og har gemme de sidste fire år hjulpet en masse med netværk, materiale fremskaffelse og forretningsudvikling.

Læs mere om Anne, Merete og Compas

thomas fra odditems.

Thomas fra odditems er en af de nyere venner. OddItems opsporer gamle unikke genstande og giver dem et nyt liv gennem upcykling, hvilket betyder at han i bund og grund redder det unikke fra fortiden. 

Thomas har siden første møde været en skide god sparrings partner, da han er en visuelle tænker er han altid god at lufte nye koncepter og ideer med, da han har masser af erfaring og nogle gange lidt for mange holdninger.

Læs mere om Thomas og hans virksomhed

JESPER fra REXCON.

Jesper er founder af virksomheden RexCon som producerer byggeklodsen ReBlock, som er et innovativt system til byggeri. RexCon arbejder på at mindske effektet byggebranchen har på planeten og miljøet gennem han ret unikke modulbaseret ReBlock. 

Jesper er en af de satans kloge der er rare at have i sin baghånd, så når der nogle gange kommer konstruktions mæssige udfordringer her i Zweck, så har Jesper 9 ud af 10 gange en løsning på problemet

 

Læs mere om Jesper og hans virksomhed

Partnerskab

Partnerskab

Partnerskab

At arbejde og leve bæredygtigt handle om, at tænke langsigtet, regne på flere bundlinjer, tænke i samarbejde og partnerskaber og derigennem skabe vind-vind aftaler. Partnerskaber er noget af det vigtigst for startups og etablerede virksomheder for at der kan opnås nye højder, derfor elsker vi at arbejde i forskellige konstellationer hvor vi i fællesskab kan gøre noget fantastisk for alle parter.