Bevæg dig for livet – svømning

I samarbejde med ”Bevæg dig for livet” er der blevet udviklet en serie af trofæer og plaketter. De gives ud til vindere af forskellige konkurrencer, ildsjæle og andre, der bør hyldes i det danske svømmemiljø.

Trofæerne og plaketterne er designet ud fra ønsket om, at have en anderledes trofætype, som skal emme af bæredygtighed, skal kunne passe ind på en reol og falde godt ind i en traditionel indretning. På trofæerne er der lavet et minimalistisk bølgemønster, så der klart skabes en forbindelse til afsenderen: ”Bevæg dig for livet – svømning”.

Bevæg dig for livet - trofæer

I  SAMARBEJDE MED

Innovationsprisen via university college
Bevæg dig for livet - trofæer

DEN BÆREDYGTIGE LINJE MATERIALE BESKRIVELSE

trofæerne er lavet af materialer fra gamle engangspaller. Følgende afsnit vil give med en kort gennemgang af materialerne og hvor de kommer fra.

Palleblokke
Blokkene kommer fra engangspaller og er placeret mellem brædderne på pallerne. Blokkene har brugstegn, som kommer fra deres tidligere liv som palle. Blokkene har sømrester i sig og disse søm ses tydeligt i træet, men er slebet glatte og blanke. Blokkene har ligeledes fået en del slag gennem deres liv og vil derfor have små buler og andre skavanker. Sømmene og skavankerne er med til at fortælle materialets historie og frem for at skjule og fjerne denne historie er den i stedet blevet en del af trofæets design.

Pallebrædder
Brædderne som bruges til fødderne på trofæerne, kommer fra engangspaller og er blevet skåret til. Brædderne har små brugstegn, men står hele og uden huller.

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

Bevæg dig for livet - trofæer
Bevæg dig for livet - trofæer

Lær mere om bevæg dig for livet

Hjemmeside: bevaegdigforlivet.dk/

Facebook: @svoemning