Det her er Zweck

Zweck [ˈsvεg] er et gammelt sønderjysk ord som betyder “Nail’d it” hvilket bruges da virksomheden har rødder i Sønderjylland og fordi formålet med at det der forgår her er: at naile det!

Zweck bygger

Zweck designer og bygger produkter på rester fra andre virksomheder, dette gør ud fra en noget jeg kalder ”Ærligheds princippet”, Dette bygger på at man helst ikke vil skjule noget, at man undgår at ændre radikalt i materialernes prædefinerede skønheder og brugstegn og at vi lader materialerne fortæller deres historier, historier om deres fortid, historier om deres brug og at vi ud fra DETTE bygger nye historier. Så vi når vi designer lader vi materialet definere designet og ikke omvendt.

Zweck designs

Zweck udvikler grafisk design som har til formål at inspirerer og overrasker, designs der hjælper med at understøtte dine værdier og visioner. Zweck specialiserer sig i grafisk design med sjæl og ånd, design der taler til mennesker og ikke trends, designs der vis sjæl, designs der ikke bare flyder ud i mængden.

Nogle af dem vi leger med

Zweck
origins

En klog man sagde engang til mig: “Jonas, nogle gange virker der som om du VIL gøre dumme ting”, dette er er blevet formuleret til “Jeg løber fra det banale”, hvilket er blevet et mantra i Zweck projektet.

Zweck startede ud som et hobbyprojekt under uddannelse, dog ende det med at der var nok at tage fat i og dermed blev det et fuldtidsjob, da der heldigvis er efterspørgsel for en krøllet knægt med krøllet ideer.

Følg med her!

Hvis du vil følge med i alle de forskellige projekter
Zweck er med i og få et blik ind i daglig dagen.