Det her er Zweck

Zweck [ˈsvεg]  er et gammelt synderjysk ord som betyder “Nail’d it” hvilket bruges det virksomheden har rødder i Sønderjylland og fordi formålet med at det der forgår her er: at naile det!

Dem leger vi med

Zweck service

Vi skaber oplevelser i dem virkelige verden, som vi med sikkerhed kan sige vil forbløffe dig og dine kunder.

Vi hjælper brands med visuelle identiteter, hjemmesider, grafiske løsninger, kampagner og meget mere.

Visuelle identitet

Den visuelle identitet er dit ansigt, det som føre din stemme til alle dine kunder. Zweck udvikler grafiske identiteter som bygger på dit brands værdier og bygger en stemning omkring dit brand.

Det mest afgørende når det kommer til identiteten er at den er unik, anderledes og passer til virksomheden, frem for at den passer på kunden.

Hjemmesider

For mange mennesker er hjemmesiden det de tjekker for at lære mere om din virksomhed, dit brand eller dine værdier.

derfor er hjemmesiden en vigtig del af et hvert brand, om det så er en enkelt side eller en stor platform bør en hver hjemmeside have unikke elementer, da det er vigtigt at skille sig ud og ikke ligne alle de andre.

Grafiske løsninger

Har du brug for hjælp med grafisk materaille? så er vi altid klar på alt: plakater, visitkort, flyer, albumart, klistermærker og alt muligt andet.

Vi er klar på at udvikle materille til dit næste event, album, begivenhed eller kampagne.

Interaktive løsninger

Vi tror på at interaktioner er den stærkeste måde at kommunikere et budskab, derfor er zweck stor fortaller for interaktive reklamer. 

Dette vil sige at kampagner og beskeder ikke bør være statiske og kun fx. tekst og billede, men motivere skueren til at aktivt være en del af oplevelsen.

Følg med her!

Vis du vil følge med i alle de forskellige projekter
vi er med til og få et blik ind i daglig dagen.