EjendomDanmark – Årets vindere 2022

I samarbejde med EjendomDanmark har vi produceret trofæerne til årets EJENDOM2022. Det er blevet tre priser til årets event, 

  • Årets ejendomsvirksomhed
  • Årets Bæredygtighedspris
  • Årets Innovation

EjendomDanmark samler branchen ved et dagsordensættende topmøde i København, der finder sted en gang årligt. Temaet for EJENDOM2022 er den bæredygtige ejendomsbranche, hvor der vil være en grundlæggende fokus på ESG.

Ejendom danmark hotel trofæ

I  SAMARBEJDE MED

Ejendom danmark hotel trofæ
Ejendom danmark den store klassiske trofæ
Ejendom danmark den store klassiske trofæ

DEN BÆREDYGTIGE LINJE MATERIALE BESKRIVELSE

Trofæerne er lavet af materialer fra gamle engangspaller. Følgende afsnit vil give med en kort gennemgang af materialerne og hvor de kommer fra.

Palleblokke
Blokkene kommer fra engangspaller og er placeret mellem brædderne på pallerne. Blokkene har brugstegn, som kommer fra deres tidligere liv som palle. Blokkene har sømrester i sig og disse søm ses tydeligt i træet, men er slebet glatte og blanke. Blokkene har ligeledes fået en del slag gennem deres liv og vil derfor have små buler og andre skavanker. Sømmene og skavankerne er med til at fortælle materialets historie og frem for at skjule og fjerne denne historie er den i stedet blevet en del af trofæets design.

Pallebrædder
Brædderne som bruges til fødderne på trofæerne, kommer fra engangspaller og er blevet skåret til. Brædderne har små brugstegn, men står hele og uden huller.

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 1

SIDE 2

Lær mere om EjendomDanmark

Hjemmeside: Ejd.dk

Facebook: @ejendomdanmark

LinkedIn: @EjendomDanmark