Ejendom2022
Ejendom2023

I tæt partnerskab med EjendomDanmark har vi i de seneste år haft privilegiet af at skabe trofæer til deres årlige topmøde. Disse trofæer belønner fortjenstfulde præstationer inden for følgende kategorier:

Årets Ejendomsvirksomhed
Bæredygtighedsprisen
Innovationsprisen

Hovedprisen er baseret på et design som her kaldes “Den med det Høje Hus.” Dette unikke design er omhyggeligt indgraveret med håndtegnede vinduer og døre. De to andre priser er en special udgave et designet “Den klassike”.

Ejendom danmark hotel trofæ

I  SAMARBEJDE MED

Ejendom danmark hotel trofæ
Ejendom danmark den store klassiske trofæ
Ejendom danmark den store klassiske trofæ

DEN BÆREDYGTIGE LINJE MATERIALE BESKRIVELSE

Trofæerne er skabt af genbrugsmaterialer fra gamle engangspaller. Lad os tage dig med på en kort rejse gennem disse materialer og deres ophav.

Palleblokke:
Disse robuste blokke stammer direkte fra de gamle engangspaller og er placeret mellem brædderne på pallen. De bærer stolt deres ar fra deres tidligere liv som palle, igennem deres levetid har blokkene oplevet lidt af hvert – små buler og skavanker fra slag og slid. Men i stedet for at skjule disse historiske spor, har vi valgt at omfavne dem og gøre dem til en vigtig del af trofæets unikke design.

Pallebrædder:
Til trofæernes elegante fødder benytter vi brædder fra de gamle engangspaller, der er blevet omhyggeligt tilskåret. Brædderne bærer diskrete tegn på tidligere brug, men de står stadig stærke uden huller eller skader. Disse solide brædder bidrager til trofæernes stabilitet og tilfører samtidig en autentisk charme, der perfekt komplementerer det bæredygtige tema.

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 2

SIDE 3

SIDE 4

SIDE 1

SIDE 1

SIDE 2

Lær mere om EjendomDanmark

Hjemmeside: Ejd.dk

Facebook: @ejendomdanmark

LinkedIn: @EjendomDanmark