Klimarådet – Skilte til mødelokaler

I samarbejde med ”Klimarådet” er der blevet udviklet en serie af skilte til deres mødelokaler. Skiltene er lavet ud fra tanken om at vise træets natur og historie, som skaber et unikt og råt udseende, hvilket tydeligt viser de bæredygtige tanker. Skiltene har ledig/optaget funktion, som er bygget ind i skiltet med en simpel glideklods, som gør, at lokalets rådighed nemt kan vises.

Skiltene er lavet af gammelt palletræ og indeholder små huller og tegn af dets brug, hvilket gør alle skilte helt unikke og skaber liv omkring sig. Skiltet der er lavet til klimarådet har fået fræset navnene: Rio, Paris og Kyoto i sig, da deres mødelokaler er opkaldt efter de tre klimatopmøder: Rio i 1992, Kyoto i 1997 og Paris i 2015.

Klimarådet - skilt - den til mødelokalet

I  SAMARBEJDE MED

Klimarådet - skilt - den til mødelokalet
Dentsu - sustainable marketing academy diplom
Klimarådet - skilt - den til mødelokalet

DEN BÆREDYGTIGE LINJE MATERIALE BESKRIVELSE

Pallebrædder
Brædderne som bruges til skiltene, kommer fra engangspaller og er blevet skåret til. Brædderne har fået en del slag gennem deres liv og vil derfor have små buler og andre skavanker. Sømmene og skavankerne er med til at fortælle materialets historie og frem for at skjule og fjerne denne historie er den i stedet blevet en del af trofæets design. Brædderne har små brugstegn, men står hele og uden store huller, da træet der bruges til skiltene, er skåret til.

Klimarådet - skilt - den til mødelokalet
Klimarådet - skilt - den til mødelokalet

Læs mere om Klimarådet 

Hjemmeside: klimaraadet.dk

LinkedIn: @klimarådet

Twitter: @klimarådet